2026 Düzce İmsakiyesi
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İftara kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. Güncel
  3. Gündem
  4. MEHMET KÜTÜKOĞLU’NDAN ULAŞIM KRİZİNE SERT TEPKİ:

MEHMET KÜTÜKOĞLU’NDAN ULAŞIM KRİZİNE SERT TEPKİ:

DÜZCE – Yeniden Refah Partisi (YRP) önceki dönem Düzce İl Başkanı Mehmet Kütük, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Boğaziçi Beldesi'nde yaşanan ulaşım sorununa ve bozulan anlaşmaya sert tepki gösterdi. Kütük, belde halkının mağdur edildiğini savunarak, mevcut yönetimin aldığı kararın "keyfi ve plansız" olduğunu iddia etti.

featured
service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

YRP Önceki İl Başkanı Mehmet Kütük, Boğaziçi Beldesi’nde bozulan ulaşım anlaşmasının “keyfi ve plansız” olduğunu belirterek, yetkilileri acilen halkın mağduriyetini gidermeye çağırdı.

DÜZCE – Yeniden Refah Partisi (YRP) önceki dönem Düzce İl Başkanı Mehmet Kütük, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Boğaziçi Beldesi’nde yaşanan ulaşım sorununa ve bozulan anlaşmaya sert tepki gösterdi. Kütük, belde halkının mağdur edildiğini savunarak, mevcut yönetimin aldığı kararın “keyfi ve plansız” olduğunu iddia etti.

Kütük, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Boğaziçi Sahipsiz Değildir!”

Mehmet Kütük, sözlerine, “Boğaziçi Sahipsiz Değildir!” başlığıyla dikkat çekerek başladı ve ulaşım anlaşmasının bozulmasının halkı açıkça mağdur ettiğini belirtti.

“Boğaziçi Beldemizde ulaşım anlaşmasının bozulması, halkımızı açıkça mağdur etmiştir. Bu keyfi ve plansız kararın bedelini Boğaziçi’nin kıymetli insanlarının ödemesi kabul edilemez.”

MEHMET KÜTÜKOĞLU'NDAN ULAŞIM KRİZİNE SERT TEPKİ:
MEHMET KÜTÜKOĞLU'NDAN ULAŞIM KRİZİNE SERT TEPKİ:

Yetkililere Acil Görev Çağrısı

Kütük, mağduriyetin giderilmesi için yetkililere acil çağrıda bulunarak iki somut çözüm önerisi sundu. Kütük, ya Boğaziçi Kooperatifi’nin aynı güzergâhta yeniden hizmet vermesi gerektiğini ya da mevcut düzenlemenin vatandaş lehine ivedilikle düzeltilmesi gerektiğini vurguladı.

“Boğaziçi Kooperatifimizin aynı güzergâhta yeniden hizmet verebilmesi veya mevcut düzenin vatandaş lehine ivedilikle düzeltilmesi için yetkilileri acilen göreve davet ediyoruz.”

“Yönetim Anlayışı Zafiyet İçinde” Eleştirisi

YRP önceki İl Başkanı Kütük, yaşanan ulaşım krizinin temelinde yönetimsel hataların yattığını iddia etti. Zamanında yapılan “yanlış tercihlerin” bugün halka eziyet olarak döndüğünü söyleyen Kütük, bu durumun yönetim anlayışındaki zafiyeti gözler önüne serdiğini öne sürdü.

Son olarak, belde halkının menfaatlerini savunmanın kendileri için bir sorumluluk olduğunu belirterek sözlerini noktaladı:

“Zamanında yapılan yanlış tercihlerin bugün halkımıza bir eziyet olarak dönmesi, yönetim anlayışının ne kadar zafiyet içinde olduğunu göstermektedir. Boğaziçi’nin hakkını, halkımızın menfaatini savunmak bizim için bir tercihten öte, bir sorumluluktur.”

Mehmet Kütük’ün bu sert eleştirileri ve çözüm çağrısı, Boğaziçi’ndeki ulaşım krizi konusunu yeniden Düzce siyasetinin gündemine taşıdı. Gözler, yetkili kurumların bu çağrıya vereceği yanıta çevrildi.

Bu metin, Mehmet Kütük’ün açıklamasının tüm detaylarını korurken, bir siyasi eleştiri haberinin gerektirdiği akıcılık ve vurguları içermektedir.MEHMET KÜTÜKOĞLU'NDAN ULAŞIM KRİZİNE SERT TEPKİ:

MEHMET KÜTÜKOĞLU’NDAN ULAŞIM KRİZİNE SERT TEPKİ:
+ - 0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Öğle Güncellemesi 19 Şubat 2026 öğle Haber Bülteni
Giriş Yap

Bizim Düzce Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Bizim Düzce ile Haber Hakkında Sohbet

Bizim Düzce ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir