Bizim Düzce Gazetesi Tüm Reklam Alanlarında %30 İndirim Sizleri BekliyorDetay
featured

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gelecek zam öncesinde yakıt satışını durduran akaryakıt istasyonu vatandaşlardan tepki topladı. Yakıt vermek için zam saatinin gelmesini bekleyerek fiyatları değiştirdikten sonra yakıt verme işlemine başladı. Dün akşam saatlerinde akaryakıt fiyatlarına gelecek olan zam öncesinde yakıt almak isteyen vatandaşları akaryakıt istasyonları süpriz ile karşıladı.

Zamların gece 00.00 ‘da uygulanacağına dair verilen bilgilendirmeler sonucunda bazı akaryakıt istansyonları zam saati öncesinde yakıt verme işlemini durdurdu. Bolu Caddesinde bulunan bir akaryakıt istasyonu 23.55 saatlerinde akaryakıt almak isteyen vatandaşlara yakıt vermezken saatin 00.00 geçmesini bekledi. Zam saatinin gelmesi ile birlikte fiyat değişikliklerini yaparak vatandaşlara yakıt veren akaryakıt istasyonu vatandaşlardan tepki aldı.

0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Akşam Kapanışı 4 Ağustos 2026 akşam Haber Bülteni
Giriş Yap

Bizim Düzce Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Bizim Düzce ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir

error: Uyarı !! Sitemizde veri kopyalama engeli bulunmaktadır !...