1. Haberler
  2. Güncel
  3. Gündem
  4. TALİH ÖZCAN’DAN DÜZCE VE İSTANBUL İÇİN MÜJDE:

TALİH ÖZCAN’DAN DÜZCE VE İSTANBUL İÇİN MÜJDE:

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Düzce ve İstanbul için sevindirici gelişmeler yaşanıyor! CHP Düzce Milletvekili Talih Özcan, İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürü Doç. Dr. Şafak Başa’nın Melen Havzası’na yönelik önemli yatırımların hayata geçirildiğini duyurduğu açıklamalarını sosyal medya hesaplarından paylaşarak müjdeyi tüm Düzcelilere ve 16 milyonluk İstanbul’a duyurdu.

45 Kilometreyi Aşan Atık Su Hattı Tamamlandı!

İSKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Şafak Başa’nın verdiği bilgilere göre, Düzce Melen Havzası’nda hayati öneme sahip 45 kilometreyi aşan atık su hattı projesi başarıyla tamamlandı. Bu gelişme, bölgedeki atık su sorununa önemli bir çözüm getirerek çevre sağlığı açısından büyük bir adım olarak değerlendiriliyor.

2 Milyar 623 Milyon TL’lik İkinci Etap Çalışmaları Başlatıldı!

Müjdeli haberlerin ardı arkası kesilmiyor. İSKİ’nin Melen Havzası için planladığı yatırımların ikinci etabı da start aldı. Tam 2 milyar 623 milyon TL’lik dev bütçeyle hayata geçirilecek olan bu ikinci etap çalışmaları, bölgedeki altyapı sorunlarının çözümü ve su kaynaklarının korunması adına kritik bir öneme sahip.

Çilimli’de Atık Su Kanalları Hızla Yükseliyor!

Yatırımların somut adımları da sahada görülmeye başlandı. Özellikle Çilimli ilçesine bağlı Döngelli ve Hacıkadirler köylerinde atık su kanallarının inşa çalışmaları hızla ilerliyor. Bu çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, söz konusu bölgelerde yaşayan vatandaşların çevre ve sağlık koşullarının önemli ölçüde iyileşmesi bekleniyor.

Özcan’dan İSKİ’ye Teşekkür ve Geleceğe Yönelik Umut Dolu Açıklamalar

CHP Düzce Milletvekili Talih Özcan, bu önemli gelişmeler üzerine İSKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Şafak Başa ve emeği geçen tüm İSKİ çalışanlarına teşekkürlerini iletti. Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“İSKİ Genel Müdürümüz Doç. Dr. Şafak Başa müjdeyi duyurdu; 45 km’yi aşan atık su hattı tamamlandı! 2 milyar 623 milyon TL’lik ikinci etap çalışmaları başlatıldı! Çilimli ilçesi Döngelli ve Hacıkadirler Köyleri’nde atık su kanalları hızla inşa ediliyor! İSKİ’nin yatırımları ve özveriyle yürüttüğü çalışmalar tamamlandıktan sonra, Düzceli hemşerilerimiz daha temiz içme suyuna kavuşacak. İstanbul’un içme suyu problemi çözülecek. Toprağımız korunacak, tarım yapan yurttaşlarımızın eli güçlenecek. Çocuklarımızın geleceği emin ellerde olacak. İklim krizine karşı, doğaya ve insana değer veren bir anlayışla çalışmaya devam edeceğiz. Amacımız; temiz su, temiz çevre, sağlıklı ve sürdürülebilir bir geleceği hep birlikte inşa etmektir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Talih Özcan’ın açıklamaları, İSKİ’nin bölgeye yönelik yatırımlarının sadece Düzce için değil, aynı zamanda İstanbul’un içme suyu sorununa da önemli bir çözüm sunacağını vurguluyor. Tamamlanan ve devam eden projeler sayesinde, Düzcelilerin daha temiz içme suyuna erişimi kolaylaşacak, İstanbul’un su kaynakları güvence altına alınacak, topraklar korunacak ve tarım faaliyetleri desteklenecek. Bu gelişmeler, gelecek nesiller için daha sağlıklı ve yaşanabilir bir çevre oluşturma hedefi doğrultusunda atılan önemli adımlar olarak değerlendiriliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TALİH ÖZCAN’DAN DÜZCE VE İSTANBUL İÇİN MÜJDE:
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bizim Düzce Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin