2026 Düzce İmsakiyesi
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İftara kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. Güncel
  3. Gündem
  4. Sinan Doğan’dan  Düzce Belediyesi’ne Sert Tepki: 

Sinan Doğan’dan  Düzce Belediyesi’ne Sert Tepki: 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Düzce Merkez İlçe Başkanı Sinan Doğan, Uğur Böceği minibüslerinin camlarındaki Türk Bayrağı ve Mustafa Kemal Atatürk posterlerinin, Düzce Belediyesi Ulaştırma Müdürlüğü personelleri tarafından söktürüldüğü yönündeki iddiaları gündeme taşıyarak Düzce Belediyesi'ne ve Belediye Başkanı Faruk Özlü'ye sert bir dille tepki gösterdi.

featured
service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DÜZCE – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Düzce Merkez İlçe Başkanı Sinan Doğan, Uğur Böceği minibüslerinin camlarındaki Türk Bayrağı ve Mustafa Kemal Atatürk posterlerinin, Düzce Belediyesi Ulaştırma Müdürlüğü personelleri tarafından söktürüldüğü yönündeki iddiaları gündeme taşıyarak Düzce Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Faruk Özlü’ye sert bir dille tepki gösterdi. Doğan, yaşanan durumu “kimsenin kabul edemeyeceği bir utanç” olarak nitelendirirken, konunun takipçisi olacaklarının altını çizdi.Sinan Doğan'dan  Düzce Belediyesi'ne Sert Tepki: 

“Gereğini Yapın Lütfen!”

Parti binasında bir araya geldiği basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Türk Bayrağı ve Atatürk sevgisinin milli kimliğin temel taşları olduğunu vurgulayan Doğan, bu sembollere yönelik herhangi bir müdahalenin derin bir üzüntüye neden olduğunu belirtti. “Tarafımıza gelen bir habere göre, Uğur Böceği minibüslerinde bulunan Türk Bayrağı ve Mustafa Kemal Atatürk’e ait posterlerin Düzce Belediyesi Ulaştırma Müdürlüğü’nde görevli personeller tarafından söktürüldüğü bilgisi bizlere ulaştı. Sayın Belediye Başkanı Faruk Özlü, bu kabul edilemez bir durumdur. Milletimizin ortak değerlerine yapılan bu saygısızlık bizleri derinden yaralamıştır. Bu konuya bir an önce müdahale etmenizi ve sorumlular hakkında gerekli işlemin yapılmasını talep ediyoruz” diyerek tepkisini dile getirdi. Doğan, CHP olarak bu meselenin peşini bırakmayacaklarını ve konunun takipçisi olacaklarını vurguladı.

Emekçilerin Borçları Gündemde: “Kasanızda Para Kaldıysa Ödeyin!”

Sinan Doğan, açıklamasının devamında Düzce Belediyesi’nin minibüsçü esnafına olan borçlarını da eleştirdi. Geçtiğimiz yıldan kalan ve 500 bin TL’ye varan ödemelerin hala yapılmadığını belirten Doğan, bu durumun minibüs sahiplerini ekonomik olarak zor durumda bıraktığını ifade etti. Doğan, “Bu borçlar neden ödenmiyor? Zaten enflasyon karşısında eriyen bu paralar pul oldu. Ne yazık ki, esnafımız sesini çıkaramıyor. Bu durumu fırsata çevirmek hiç de doğru bir davranış değil” dedi.

Sinan Doğan'dan  Düzce Belediyesi'ne Sert Tepki: 
Sinan Doğan'dan  Düzce Belediyesi'ne Sert Tepki: 

Belediye Başkanı Faruk Özlü’ye çağrısını yineleyen Doğan, “Sayın Büyük Başkan, eğer kasanızda para kaldıysa, bu zorlu ekonomik koşullarda geçim mücadelesi veren emekçilerin parasını bir an önce ödeyin lütfen. Onların hakkını gasp etmek yerine, hak ettikleri karşılığı verin” diyerek açıklamasını sonlandırdı. Doğan’ın açıklamaları, Düzce’de hem milli değerlere yapılan müdahale hem de ekonomik sorunlar üzerinden yeni bir tartışma başlattı.

Haber : Yavuz Çakar

Sinan Doğan’dan  Düzce Belediyesi’ne Sert Tepki: 
+ - 0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Öğle Güncellemesi 19 Şubat 2026 öğle Haber Bülteni
Giriş Yap

Bizim Düzce Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Bizim Düzce ile Haber Hakkında Sohbet

Bizim Düzce ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir