featured

MOTORSİKLET OPERASYONU 3 İLİ BİRBİRİNE BAĞLADI:

DÜZCE - Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde ve çevre illerde geniş kapsamlı bir operasyon düzenleyerek nitelikli dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik suçlamasıyla 27 kişiyi gözaltına aldı. Operasyon, 50 cc'lik motosikletlerin motor hacmini yasa dışı yollarla yükselterek satışını yapan bir şebekeyi hedef aldı.

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Bu içeriği yapay zekâ ile özetle:

DÜZCE – Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, il genelinde ve çevre illerde geniş kapsamlı bir operasyon düzenleyerek nitelikli dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik suçlamasıyla 27 kişiyi gözaltına aldı. Operasyon, 50 cc’lik motosikletlerin motor hacmini yasa dışı yollarla yükselterek satışını yapan bir şebekeyi hedef aldı.

Sabah saatlerinde başlatılan soruşturma kapsamında, Düzce merkez ve Akçakoca ilçesinde faaliyet gösteren R.M. isimli iki iş yerinin, 50 cc’lik motosikletlerin motorlarında izinsiz tadilat yaparak bu araçları 80, 110, 125 ve 135 cc’lik modellere dönüştürdüğü tespit edildi. Bu yasa dışı işlemlerin, araç sahiplerinin vergiden ve yasal gerekliliklerden kaçınmasına olanak tanıdığı belirlendi.

Operasyon, suç şebekesinin üyeleri ve bu usulsüzlükten faydalanan motosiklet alıcılarını kapsadı. Ekipler, Düzce’de 23, Bolu’da 2 ve Zonguldak’ta 1 olmak üzere toplam 26 adrese eş zamanlı baskın düzenledi.

Operasyon sonucunda, motorların satışını ve teknik değişikliğini yapan 7 kişi ile tadilatlı motorları satın alan 20 kişi olmak üzere toplam 27 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ise toplam 21 adet motosiklete el konuldu. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecek.

MOTORSİKLET OPERASYONU 3 İLİ BİRBİRİNE BAĞLADI:
Haber Bülteni
Bültenimize Katılın

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Spam göndermiyoruz. İstediğiniz zaman abonelikten çıkabilirsiniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Akşam Kapanışı 4 Ağustos 2026 akşam Haber Bülteni
Giriş Yap

Bizim Düzce Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Bizim Düzce ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Merhaba, Ziyaretçi 👋

Bugün nasıl yardımcı olabilirim?

Asayiş MOTORSİKLET OPERASYONU 3 İLİ BİRBİRİNE BAĞLADI:

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir

error: Uyarı !! Sitemizde veri kopyalama engeli bulunmaktadır !...