featured
  1. Haberler
  2. Asayiş
  3. DÜZCE’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU;

DÜZCE’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU;

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

15 Ocak 2025 günü, Düzce’de gerçekleştirilen operasyonlar uyuşturucu suçlarına ciddi bir darbe vurdu. Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinasyonunda, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri etkili çalışmalara imza attı.

İlk operasyonda, narkotik ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, 40 gram metamfetamin ele geçirildi. Bu olaya karıştığı belirlenen F. D. (1990 Düzce doğumlu, 5 adet suç kaydı mevcut), uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alındı ve çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

İkinci operasyonda, jandarma ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen iki şüphelinin evlerinde ve üstlerinde arama gerçekleştirdi. Aramalarda, 45 gram skunk, 8 gram kubar esrar, 2 adet uyuşturucu öğütme aparatı, 1 adet ruhsatsız 9 mm tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 11.020 TL nakit para ele geçirildi. Bu operasyon sonucunda, iki şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı ve emniyet güçlerinin kararlı çalışmaları, uyuşturucu madde ticaretine karşı önemli bir başarı olarak değerlendirildi. Bu operasyonlar sayesinde, suçlular adalet önüne çıkarıldı ve toplumda güvenlik artırıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
DÜZCE’DE UYUŞTURUCU OPERASYONU;
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Bizim Düzce Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin