featured
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Demokrat Parti’den İyi Parti ve Chp’ye Ziyaret

Demokrat Parti’den İyi Parti ve Chp’ye Ziyaret

DÜZCE – Düzce yerel siyasetinde nezaket ziyaretleri ve ortak sorunlar gündemi hareketlendirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yerel basın temsilcileriyle bir araya gelen Demokrat Parti Düzce İl ve Merkez İlçe Başkanlıkları, saha çalışmalarının ikinci durağında İYİ Parti ve CHP il teşkilatlarını ziyaret etti. Ziyaretlerde "hayırlı olsun" temennilerinin yanı sıra Düzce’nin kronikleşen sorunları masaya yatırıldı.

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DÜZCE – Düzce yerel siyasetinde nezaket ziyaretleri ve ortak sorunlar gündemi hareketlendirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yerel basın temsilcileriyle bir araya gelen Demokrat Parti Düzce İl ve Merkez İlçe Başkanlıkları, saha çalışmalarının ikinci durağında İYİ Parti ve CHP il teşkilatlarını ziyaret etti. Ziyaretlerde “hayırlı olsun” temennilerinin yanı sıra Düzce’nin kronikleşen sorunları masaya yatırıldı.Demokrat Parti'den İyi Parti ve Chp'ye Ziyaret

İlk Durak İYİ Parti: “Düzce Gündemi Konuşuldu”

Demokrat Parti heyetinin ilk durağı İYİ Parti Düzce İl Başkanlığı oldu. Yakın zamanda göreve seçilen İYİ Parti İl Başkanı Demet Boşver tarafından ağırlanan Demokrat Partili yöneticiler, Boşver’e yeni görevinde başarılar diledi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede, Türkiye’nin genel siyasi iklimi ve Düzce’nin yerel dinamikleri üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafıyla ölümsüzleştirildi.

CHP Ziyaretinde Gündem Sertleşti: “Sadece Kütüphane Yapmakla Olmuyor”

Demokrat Parti heyeti, günün ikinci ziyaretini Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Düzce İl Başkanlığı’na gerçekleştirdi. CHP İl Başkanı Özcan Dağıstanlı, Demokrat Parti’nin yeni seçilen İl Başkanı İsa Şeker ve Merkez İlçe Başkanı Yusuf Kısa’yı tebrik ederek başarı dileklerini iletti.

Ziyaretin asıl dikkat çekici kısmı ise Düzce Belediyesi’ne yönelik eleştiriler oldu. İki partinin il başkanları, Düzce’nin mevcut durumuna dair şu noktalarda görüş birliğine vardı:

Demokrat Parti'den İyi Parti ve Chp'ye Ziyaret
Demokrat Parti'den İyi Parti ve Chp'ye Ziyaret
  • Hizmet Önceliği Eleştirisi: Belediye Başkanı Faruk Özlü’nün sürekli kütüphane projeleriyle gündeme gelmesi eleştirilirken, şehrin temel altyapı sorunlarının gölgede kaldığı savunuldu.

  • Sokak ve Kaldırım Sorunu: Ara sokakların Düzce’ye yakışmadığı, kaldırımların ise standartların altında kalarak bir türlü yenilenmediği dile getirildi.

  • Ulaşım Çıkmazı: Düzce’nin kanayan yarası haline gelen ulaşım sorunları ve trafik yoğunluğu, her iki partinin de ortak şikayet konusu oldu.Demokrat Parti'den İyi Parti ve Chp'ye Ziyaret

“Düzce’nin Eksikleri Çok”

Görüşme sonrası yapılan ortak değerlendirmede, Düzce’nin modern bir şehir kimliğinden uzak olduğu ve yerel yönetimin görsel projeler yerine halkın doğrudan hayatına dokunan altyapı çalışmalarına odaklanması gerektiği vurgulandı. Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileriyle sona erdi.

Demokrat Parti’den İyi Parti ve Chp’ye Ziyaret
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Öğle Bülteni 28 Temmuz 2026 öğle Haber Bülteni
Giriş Yap

Bizim Düzce Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Bizim Düzce ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir

error: Uyarı !! Sitemizde veri kopyalama engeli bulunmaktadır !...