CHP Düzce Merkez İlçe Başkanı Sinan Doğan, AK Parti Düzce Belediyesi personelinin karıştığı bir olay üzerinden sert eleştirilerde bulundu. Doğan, sosyal medya ve basın aracılığıyla yaptığı açıklamada, belediye personelinin bekçilerin rutin kontrolü sırasında alkollü olduğunun tespit edildiğini ve polis ile basın mensuplarına hakaret, küfür ve tehdit ettiğini belirtti.
“Olacak İş Değil”
Sinan Doğan, olayın Düzce’nin ulusal basında kötü bir şekilde yer almasına neden olduğunu ifade ederek, AK Parti teşkilatını ve Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü’yü eleştirdi. Doğan, şu ifadeleri kullandı:
“Sn. Faruk Özlü, evet dediğiniz gibi Düzce’yi uçurdunuz. Düzce ulusal basında kötü reklam oldu. Bu kadının AKP Gençlik Kolları yönetiminde görev aldığı söyleniyor. Eğer doğruysa, AKP İl Başkanı’na soruyorum: İkinci döneminiz olmasına rağmen nasıl bir teşkilat kurdunuz? AKP Teşkilatı ve Düzce Belediye Başkanlığı, artık gereğini yaparsınız diye düşünüyorum. Disiplinsizlik her yerde tavan yapmış.”
Türk Polis Teşkilatına Destek
Doğan, açıklamasında Türkiye Cumhuriyeti’nin polis teşkilatına yönelik hakaretlerin kabul edilemez olduğunu vurguladı. Türk Polis Teşkilatı’nın Polis Haftası’nı kutlayan Doğan, tüm emniyet mensuplarına görevlerinde başarılar diledi.
> “Türkiye Cumhuriyeti Şanlı Polisini hakaret ettirmeyiz, bu böyle biline. Bu vesile ile Türk Polis Teşkilatımızın Polis Haftası’nı kutlar, tüm emniyet mensuplarımıza görevlerinde kolaylıklar ve başarılar dileriz.”
Olayın Yankıları
Olayın ardından, kamuoyunda AK Parti teşkilatına yönelik eleştiriler artarken, Düzce Belediye Başkanlığı ve ilgili birimlerin nasıl bir adım atacağı merak konusu oldu. Sinan Doğan’ın açıklamaları, yerel siyasette tartışmaları alevlendirdi.






















