Anahtar Parti Düzce İl Başkanı Metin TOPAL, partinin üst yönetiminde ve teşkilatlarında yapılan yeni görevlendirmelerle ilgili bir tebrik mesajı yayımladı. İl Başkanı TOPAL, özellikle Teşkilat Başkanı Av. Tahir Keskinkılıç ve Bölge Başkanları‘nın yeni görevlerini kutlayarak, şahsı ve Düzce teşkilatı adına kendilerine başarılar diledi.
“Omuz Omuza, Yürek Yüreğe Hizmet Yolunda Önemli Adımlar Atılacak”
Mesajında, yeni göreve gelen kadroların parti ve millet için hayırlı hizmetler yapacağına olan inancını dile getiren Metin TOPAL, “Anahtar Parti Teşkilat Başkanımız Av. Tahir Keskinkılıç ve Bölge Başkanlarımızın yeni görevlerini tebrik ediyor, şahsım ve teşkilatım adına muvaffakiyetler diliyorum,” ifadelerini kullandı.
Başkan TOPAL, yeni dönemin heyecanını ve kararlılığını vurgulayarak, “Omuz omuza, yürek yüreğe azim ve kararlılıkla milletimize hizmet yolunda önemli adımlar atacak, güçlü teşkilatlar imar edeceklerine canı gönülden inanıyorum,” dedi.





