2026 Düzce İmsakiyesi
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İftara kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. Güncel
  3. Gündem
  4. Başkan Şengüloğlu”Bu Kadarına da Pes Doğrusu!”

Başkan Şengüloğlu”Bu Kadarına da Pes Doğrusu!”

AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu'na nezaketen söylediği "Hoş geldiniz" hitabının bazı çevrelerce çarpıtılarak siyasi gündem oluşturulmasına tepki gösterdi. Şengüloğlu, olayın tamamen bir tesadüf ve nezaket kuralı olduğunu vurguladı.

featured
service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Düzce İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu’na nezaketen söylediği “Hoş geldiniz” hitabının bazı çevrelerce çarpıtılarak siyasi gündem oluşturulmasına tepki gösterdi. Şengüloğlu, olayın tamamen bir tesadüf ve nezaket kuralı olduğunu vurguladı.

Düzce – Anahtar Parti’nin Düzce Merkez İlçe Kongresi sonrası, AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu‘nun Genel Başkan Yavuz Ağıralioğlu’na hitabı üzerinden başlatılan tartışmalara ilişkin kamuoyuna yazılı bir açıklama yapıldı. Şengüloğlu, açıklamasında olayın perde arkasını detaylıca anlatarak, polemik oluşturma çabalarını kınadı.

“Çarpıtma ve Maksatlı Algı Çabası”

Başkan Şengüloğlu, bazı çevrelerin bu nezaket gösterisini siyasi bir malzeme haline getirme çabasında olduğunu belirterek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:“Düzce’ye gelen bir misafire nezaketen ‘Hoş geldiniz’ hitabım bazı çevrelerce çarpıtılarak ve maksatlı olarak algı oluşturulma çabalarından ibarettir. Partimize bu polemikler ile zarar veremeyeceklerdir.”

Siyasi Nezaket Geleneği Vurgusu

Siyasi partiler arasındaki karşılıklı davet ve icabet geleneğine dikkat çeken Şengüloğlu, Anahtar Parti İl Başkanı ve yöneticilerinin daha önce AK Parti Düzce İl Başkanlığı’nın kongresine katıldığını ve kendilerini de davet ettiklerini hatırlattı.

Başkan Şengüloğlu"Bu Kadarına da Pes Doğrusu!"
Başkan Şengüloğlu"Bu Kadarına da Pes Doğrusu!"

Şengüloğlu, kongre alanına gidiş amaçlarını şu sözlerle açıkladı: “Davet üzerine beraberimde AK Parti Düzce Merkez İlçe Başkanımız Buğra Alp Kocaman ve Gençlik Kolları Başkanımız Eren Celal Varol ile hayırlı olsun dileklerimizi iletmek üzere kongrenin yapılacağı alana gittik.”

Tevafuki Karşılaşma ve Alandan Ayrılış

Yaşanan selamlaşma anının tamamen bir tesadüf olduğunu belirten Şengüloğlu, Genel Başkan Ağıralıoğlu ile karşılaşma anını detaylandırdı:

“Anahtar Parti Genel Başkanı Sayın Yavuz Ağıralioğlu’nun alana geliş anına denk geldik. Bir Düzceli olarak kendilerine ‘hoş geldiniz’ diyerek selamlaştık ve alandan ayrıldık.”

Başkan Şengüloğlu, bu doğal selamlaşmanın “karşılama” şeklinde sunulmasının art niyetli bir yaklaşım olduğunu söyledi. Şengüloğlu, “Tevafuki bir karşılaşmanın, iki siyasi parti arasında bir polemik konusu haline getirilmesi siyasi nezaketsizliktir,” dedi.

Açıklamasının sonunda Düzce siyaset kültürünün önemine değinen Şengüloğlu, “Düzce’nin siyaset kültürüne yakışan; nezaketin, saygının ve olgunluğun korunmasıdır,” diyerek kamuoyuna duyurusunu tamamladı.

Başkan Şengüloğlu”Bu Kadarına da Pes Doğrusu!”
+ - 0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Öğle Güncellemesi 19 Şubat 2026 öğle Haber Bülteni
Giriş Yap

Bizim Düzce Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Bizim Düzce ile Haber Hakkında Sohbet

Bizim Düzce ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir