1. Haberler
  2. Güncel
  3. Gündem
  4. Başkan Özlü “Kayıplarımızı Rahmetle Yâd Ediyorum”

Başkan Özlü “Kayıplarımızı Rahmetle Yâd Ediyorum”

DÜZCE - Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, 17 Ağustos 1999 Büyük Marmara Depremi'nin 26. yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı. Başkan Özlü, depremde hayatını kaybedenleri rahmetle anarak, benzer acıların bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu.

featured
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haber Yavuz ÇAKAR

DÜZCE – Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, 17 Ağustos 1999 Büyük Marmara Depremi’nin 26. yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı. Başkan Özlü, depremde hayatını kaybedenleri rahmetle anarak, benzer acıların bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu.

“Bir Daha Böyle Acılar Yaşanmasın”

Mesajında, 17 Ağustos 1999 depreminin üzerinden geçen 26 yıla değinen Başkan Özlü, “17 Ağustos 1999 Büyük Marmara Depremi’nin 26. yıl dönümünde kaybettiğimiz kardeşlerimizi rahmetle yâd ediyorum” ifadelerini kullandı. Bu büyük felaketin, Türkiye’nin acı bir gerçeği olduğunu ve bu acıdan dersler çıkarılması gerektiğini vurguladı.

Başkan Özlü, mesajının devamında şu sözlere yer verdi: “Rabbim ülkemize ve aziz milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın. Her türlü afetten bizleri korusun.” Bu dilekler, depremzedelerin yaşadığı acıları bir kez daha hatırlatırken, depreme karşı toplumsal bilincin ve hazırlığın önemini bir kez daha ortaya koydu.

Başkan Özlü "Kayıplarımızı Rahmetle Yâd Ediyorum"
Başkan Özlü "Kayıplarımızı Rahmetle Yâd Ediyorum"

Düzce’nin de 12 Kasım 1999 depremiyle bu acıyı bizzat yaşadığını hatırlatan Başkan Özlü, afetlere karşı hazırlıklı ve bilinçli olunması gerektiğine dikkat çekti. Başkanın mesajı, Düzce halkının deprem şehitlerine duyduğu saygının ve acılarını paylaşma iradesinin bir yansıması olarak kayda geçti.

Başkan Özlü “Kayıplarımızı Rahmetle Yâd Ediyorum”
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Öğle Güncellemesi 19 Şubat 2026 öğle Haber Bülteni
Giriş Yap

Bizim Düzce Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizim Düzce ile Haber Hakkında Sohbet

Bizim Düzce ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir

error: Uyarı !! Sitemizde veri kopyalama engeli bulunmaktadır !...
Bizi Takip Edin