2026 Düzce İmsakiyesi
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İftara kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. Güncel
  3. Gündem
  4.  BAŞKAN COŞKUN “İLÇEMİZE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

 BAŞKAN COŞKUN “İLÇEMİZE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

GÖLYAKA – Gölyaka Belediyesi, ilçe genelindeki altyapı ve üstyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediye Başkanı Muzaffer Coşkun'un liderliğinde yürütülen projeler, ilçe halkının yaşam kalitesini artırarak Gölyaka'nın geleceğine yatırım yapıyor. Ekipler, havaların elverdiği sürece mahalleleri daha modern ve yaşanabilir hale getirmek için yoğun bir mesai harcıyor.

featured
service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GÖLYAKA – Gölyaka Belediyesi, ilçe genelindeki altyapı ve üstyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediye Başkanı Muzaffer Coşkun‘un liderliğinde yürütülen projeler, ilçe halkının yaşam kalitesini artırarak Gölyaka’nın geleceğine yatırım yapıyor. Ekipler, havaların elverdiği sürece mahalleleri daha modern ve yaşanabilir hale getirmek için yoğun bir mesai harcıyor. BAŞKAN COŞKUN “İLÇEMİZE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

 BAŞKAN COŞKUN “İLÇEMİZE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

FATİH MAHALLESİ’NDE KİLİT PARKE ÇALIŞMALARI TAM GAZ

İlçede devam eden çalışmaların en önemli duraklarından biri olan Fatih Mahallesi’nde kilit parke yol yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Estetik bir görünümün yanı sıra dayanıklılığıyla da öne çıkan bu çalışmalar, mahallenin yollarını hem konforlu hem de güvenli hale getiriyor. Ayrıca, Kültür Park yolu üzerindeki dere geçişine yerleştirilen 650’lik koruge boru, olası su baskınlarına karşı alınmış kritik bir önlem olarak dikkat çekiyor. Yol temizleme ve genişletme çalışmaları da trafik akışını rahatlatarak ulaşımı kolaylaştırıyor. BAŞKAN COŞKUN “İLÇEMİZE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ” BAŞKAN COŞKUN “İLÇEMİZE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

BAŞKAN COŞKUN: “YOLUMUZ HİZMET YOLU”

Belediye Başkanı Muzaffer Coşkun, devam eden çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, ilçeye olan bağlılığını ve hizmet aşkını bir kez daha vurguladı. Başkan Coşkun, “Mahallelerimizde yol, kaldırım ve parke taş çalışmalarımız havaların müsade ettiği sürece devam edecek. İlçemize hizmet etmek için çıktığımız bu yolda, halkımıza hizmet etmek için çalışmalarımız sürüyor” dedi. Başkanın bu kararlı açıklaması, Gölyaka’nın her mahallesine eşit ve kaliteli hizmet götürme vizyonunun bir göstergesi olarak kabul ediliyor. Gölyaka’nın çehresini değiştirecek çalışmaların kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunulması bekleniyor.

 BAŞKAN COŞKUN “İLÇEMİZE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
 BAŞKAN COŞKUN “İLÇEMİZE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

 BAŞKAN COŞKUN “İLÇEMİZE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
+ - 0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Öğle Güncellemesi 19 Şubat 2026 öğle Haber Bülteni
Giriş Yap

Bizim Düzce Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Bizim Düzce ile Haber Hakkında Sohbet

Bizim Düzce ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir