Yığılca Devlet Hastanesi’nde Yeni Dahiliye Uzmanı Göreve Başladı: İlçe Yetkililerinden Tebrik Ziyareti ;
Yığılca Devlet Hastanesi’nde görev yapacak olan Dahiliye Uzmanı Uzm. Dr. Muhammed Furkan YEŞİL, yeni görevine başlaması dolayısıyla Yığılca Kaymakamı Hüseyin DEMİRKOL tarafından kabul edildi. Ziyarette, hastane Başhekimi Murat BİRİNCİ de hazır bulundu.
Yığılca Kaymakamlığı makamında gerçekleşen ziyarette, Kaymakam DEMİRKOL, Uzm. Dr. Muhammed Furkan YEŞİL’e yeni görevinde başarılar diledi ve ilçenin sağlık hizmetlerine katkılarından dolayı teşekkür etti. Kaymakam DEMİRKOL ayrıca, Ankara’ya tayini çıkan önceki Dahiliye Uzmanı Uzm. Dr. Engin ÇEŞMECi’ye de hizmetlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek teşekkürlerini iletti.
Yapılan ziyarette, Yığılca Devlet Hastanesi Başhekimi Murat BİRİNCİ de yeni dahiliye uzmanıyla birlikte ilçe sağlık hizmetlerinin daha da güçleneceğini vurgulayarak, ilçe halkına daha kaliteli sağlık hizmeti sunma çabalarının devam edeceğini belirtti.
Uzm. Dr. Muhammed Furkan YEŞİL ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Yığılca halkına en iyi sağlık hizmetini sunabilmek için çalışacaklarını ifade etti.
Yığılca Devlet Hastanesi’nde yapılan bu yeni atama, ilçenin sağlık altyapısının güçlenmesine ve halkın sağlık hizmetlerine erişimindeki kalitenin artmasına katkı sağlayacak.






















