Çilimli Belediyesi, Bakan Murat Kurum ile Önemli Bir Görüşme Gerçekleştirildi;
Çilimli Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Nuran Kartal İl Genel Meclisi Başkanı Fazlı Koç, Yığılca Belediye Başkanı Selami Savaş, Gümüşova Belediye Başkanı Kenan Sübekçi, Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan, AK Parti Düzce Milletvekilleri Ayşe Kesir ve Ercan Öztürk ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Bilgisi Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti. 
Ziyaret, Çilimli adına son derece anlamlı bir görüşme Bakan Murat Kurum ile yapılan görüşme, Çilimli’de devam eden dönüşüm projelerinin ayrıntılarının görünür şekilde yatırılması amacıyla gerçekleştirildi. Çilimli Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız, Çilimli’nin daha modern ve yaşanabilir bir ilçe haline gelmesi için yapılan ekonomik olaylara vurgu yaptı. Başkan Yıldız, Bakan Kurum’a, ilçedeki dönüşüm projelerinin ilerleyişi hakkında bilgi vererek, sürecin daha hızlı ve verimli ilerlemesi için destek istedi
Fahri Hemşehrilik Beratı Takdim Edildi
Çilimli Belediye Başkanı Yılmaz Yıldız Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a Çilimli ‘nin Fahri Hemşerilik Beratı taktim etti .Yeni Projeler İçin Destek Talebi Başkan İş Birliği ve Güçlü İletişim Vurgusu Bakan Kurum ile görüşmede başka yatırımlar için destek talep edildi.
Heyet Bakan Kurum ile görüşmeye görüşmeye AK Parti İl Genel Meclisi Başkanı Fazlı Koç, Çevre, Şehircilik ve İklimi İl Müdürü Nuran Kartal, Yığılca Belediye Başkanı Selami Savaş, Gümüşova Belediye Başkanı Kenan Sübekçi, Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan, AK Parti Düzce Vekilleri Ayşe Kesir ve Ercan Öztürk de katıldı. . Ziyaret, güçlü bir yerel yönetim ve merkezi hükümet iş birliğiyle bölgede daha hızlı ve etkili bir şekilde hayata geçirilmesi konusunda Bakan Kurum’dan destek sözü aldı.
-
Yazı Boyutunu Ayarla Okuma rahatlığı için seçin
-
Küçük 100% Dev






