DÜZCE – Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’nde üst düzey dayanışma örneği sergilendi. Yakın zamanda başarılı bir ameliyat geçiren Düzce İl Emniyet Müdür Yardımcısı 2. Sınıf Emniyet Müdürü Selçuk YAĞCI, tedavi gördüğü hastanede Emniyet teşkilatının zirvesini ağırladı.
İl Emniyet Müdürlüğü’nün resmi sosyal medya hesabından yapılan duyuruya göre, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder ve eşi, İl Emniyet Müdür Yardımcıları Erol Türkyılmaz ve Ali Bayram DERMAN birlikte Müdür Yardımcısı Selçuk YAĞCI’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.
SAĞLIK DURUMU HAKKINDA BİLGİ ALINDI
Ziyarette, İl Emniyet Müdürü ve beraberindeki heyet, başarılı bir operasyon geçiren Müdür Yardımcısı YAĞCI’ya geçmiş olsun dileklerini iletti. Ziyaret sırasında Selçuk YAĞCI’nın genel sağlık durumu ve tedavi süreci hakkında detaylı bilgi alındı.
Düzce Emniyet Müdürlüğü tarafından paylaşılan mesajda, ziyarete ilişkin şu ifadelere yer verildi:
“Düzce İl Emniyet Müdürümüz ve eşi Hanımefendi, İl Emniyet Müdür Yardımcılarımız ile birlikte, yakın zamanda ameliyat geçiren 2. Sınıf Emniyet Müdürü Selçuk YAĞCI’yı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Moral ve destek amaçlı gerçekleştirilen ziyarette, Müdürümüz YAĞCI’nın en kısa sürede görevinin başına dönmesi temennisinde bulunuldu.”
TEŞKİLATTAN BİRLİK VE DAYANIŞMA MESAJI
Gerçekleştirilen bu ziyaret, Düzce Emniyet teşkilatının personel arasındaki güçlü birliğini ve dayanışma ruhunu bir kez daha gözler önüne serdi.
Edinilen bilgilere göre, Emniyet Müdür Yardımcısı Selçuk YAĞCI’nın sağlık durumunun iyiye gittiği ve tedavisinin olumlu bir seyir izlediği öğrenildi. Tüm Emniyet camiası, Müdür YAĞCI’nın en kısa sürede sağlığına kavuşarak aktif görevine dönmesi temennisinde bulunuyor. Paylaşılan mesajda yer alan “#BirlikteGüçlüyüz” etiketi, teşkilatın bu zorlu süreçteki ortak ruhunu simgeledi.






