1. Haberler
  2. Spor
  3. KENDİ KÜÇÜK BAŞARISI BÜYÜK

KENDİ KÜÇÜK BAŞARISI BÜYÜK

featured
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumayeri Belediye Spor Kulübü Sporcusu Ecrin Aksu, Balkan Çocuklar Karate Şampiyonasında Büyük Başarıya İmza AttıKENDİ KÜÇÜK BAŞARISI BÜYÜKCumayeri Belediye Spor Kulübü’nün gururu Ecrin Aksu, 28. Balkan Çocuklar Karate Şampiyonası’nda büyük bir başarı elde etti. 12 ülkeden 1.675 sporcunun katıldığı şampiyonada, 2013 doğumlu Ecrin Aksu, Bayanlar 36 kg kategorisinde Balkan 2.’si olarak gümüş madalya kazandı.

ECRİN AKSU’NUN ŞAMPİYONADAKİ MAÇ SONUÇLARI ŞU ŞEKİLDE:

  • 1. Maç: Romanya’ya karşı 3-0 galip
  • 2. Maç: Yunanistan’a karşı 4-0 galip
  • 3. Maç: Türkiye’ye karşı 3-0 galip
  • 4. Maç: Romanya’ya karşı 6-1 galip
  • Final Maçı: Hırvatistan’a karşı 0-2 mağlup

Bu üstün başarıları ile Ecrin Aksu, yeteneğini ve azmini tüm Balkanlara göstermiş oldu. Final maçında Hırvatistan’a karşı kaybetmesine rağmen, sergilediği performans ve aldığı ikincilik derecesi ile ülkemizi gururlandırdı.KENDİ KÜÇÜK BAŞARISI BÜYÜK

Cumayeri Belediye Spor Kulübü, genç sporcusunu tebrik ederek, Ecrin Aksu’nun gelecekte daha büyük başarılara imza atacağından emin olduklarını belirtti. Ecrin Aksu’nun gösterdiği bu başarı, hem kulüp için hem de ülkemiz için büyük bir gurur kaynağı oldu.KENDİ KÜÇÜK BAŞARISI BÜYÜKCumayeri Belediyespor Karate Hocası Hüsnü Şentürk, şampiyonadan aldıkları sonuçlarla ilgili şu ifadeleri kullandı: “Hedefimiz Balkan Şampiyonu olup dönmekti. Ancak Balkan Şampiyonası’nda 2.’lik almak da büyük bir başarıdır.” Şentürk, Ecrin Aksu’nun gösterdiği performanstan dolayı gurur duyduklarını ve gelecekte daha büyük başarılar beklediklerini belirtti.KENDİ KÜÇÜK BAŞARISI BÜYÜKBizim Düzce Gazetesi olarak Cumayeri Belediyespor Karete Spor Kulübü Karete Hocası Hüsnü Şentürk, başta olmak üzere emeği geçenlere ve Ecrin Aksu’ya bu büyük başarısından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

KENDİ KÜÇÜK BAŞARISI BÜYÜK
KENDİ KÜÇÜK BAŞARISI BÜYÜK

KENDİ KÜÇÜK BAŞARISI BÜYÜK
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Öğle Güncellemesi 19 Şubat 2026 öğle Haber Bülteni
Giriş Yap

Bizim Düzce Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizim Düzce ile Haber Hakkında Sohbet

Bizim Düzce ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir

error: Uyarı !! Sitemizde veri kopyalama engeli bulunmaktadır !...