Bizim Düzce Gazetesi Tüm Reklam Alanlarında %30 İndirim Sizleri BekliyorDetay
featured
  1. Haberler
  2. Güncel
  3. YAVUZ AĞIRALİOĞLU GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

YAVUZ AĞIRALİOĞLU GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti 27. Dönem İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu: Yeni Parti Kurma Yolunda 

İYİ Parti 27. Dönem İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, partisinden istifası sonrası siyasette yeni bir adım atmaya hazırlanıyor. Ağıralioğlu’nun ismi, siyaset sahnesinde her kesimden takdir toplayan bir siyasetçi olarak öne çıkıyor. Geçtiğimiz aylarda sosyal medyada ve kamuoyunda sıkça konuşulan yeni parti kurma iddialarını doğrulayan Ağıralioğlu, Bizim Düzce Gazetesi’ne yaptığı açıklamada partisini kurduğunu ve yakında basın toplantısıyla kamuoyuna duyuracağını belirtti.

Ağıralioğlu’nun Siyasi Kariyeri

İYİ Parti 27. Dönem İstanbul Milletvekili olarak görev yapan Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Parti’nin sözcülüğü sırasında da dikkat çeken bir performans sergilemişti. Siyasetteki tutarlı duruşu ve etkili konuşmalarıyla tanınan Ağıralioğlu, özellikle milli konulardaki tavrı ve vatanseverliğiyle biliniyor. Ağıralioğlu’nun siyasete getirdiği bu çizgi, onu farklı siyasi partilerden de saygı gören bir isim haline getirdi.

Yeni Parti, Yeni Umut

Ağıralioğlu’nun kurduğu yeni parti, Türk siyasetinde önemli bir yer edinmeye aday. Özellikle AK Parti, MHP, İYİ Parti, Saadet Partisi ve Yeniden Refah Partisi gibi partilerin tabanlarından da destek alabileceği öngörülen bu hareket, Ağıralioğlu’nun liderliğinde yeni bir umut olarak yükseliyor. 27. Dönem İstanbul Milletvekili olarak gösterdiği başarılı performans, onun yeni partisinde de etkili olacağının sinyallerini veriyor.

YAVUZ AĞIRALİOĞLU GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR
YAVUZ AĞIRALİOĞLU GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

Ağıralioğlu, yakında yapacağı basın toplantısıyla partisinin ismini ve hedeflerini açıklayacak. Siyasette dengeleri değiştirebilecek bu yeni hareket, şimdiden büyük bir merak ve heyecanla bekleniyor.

YAVUZ AĞIRALİOĞLU GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Akşam Kapanışı 4 Ağustos 2026 akşam Haber Bülteni
Giriş Yap

Bizim Düzce Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Bizim Düzce ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir

error: Uyarı !! Sitemizde veri kopyalama engeli bulunmaktadır !...