featured
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen, Türkiyenin En Güçlüsü Final Yarışması Ankara Eryaman Atletizm pistinde yapıldı. Türkiye Atletizm Federasyonu’nun 2023 yılı faaliyet programında yer alan ve proje kapsamlı düzenlenen “Türkiye’nin En Güçlüsü” şampiyonası temel amacı, öğrencilere spor yapma, yarışma ve rekabet duygusunun geliştirilmesi ile birlikte Olimpizm düşüncesi içerisinde vücut, zihin ve ruh niteliklerini dengeli bir şekilde birleştirerek, zarar verici alışkanlıklar ve hareketsiz yaşam ortamından uzaklaşmaları ve sağlıklı bir yaşam sürmelerine destek olmaktır.

Bu amaçla yapılan Türkiyenin En Güçlüsü şampiyonası Ankara Eryaman TOHM Merkesi Atletizm sahasında yapıldı. Finale 31 ilden 12-15 yaş gruplarından 100 kız 103 erkek olmak üzere toplam 203 sporcu dereceye girmek için mücadele etti.

Düzce sporcularımız Muhammet Emir Güneş birinci, Yasin Emir Güneş ise ikinci olarak Türkiyenin En Güçlüsü Şampiyonasında kürsüde yer aldılar.

0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Öğle Güncellemesi 19 Şubat 2026 öğle Haber Bülteni
Giriş Yap

Bizim Düzce Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizim Düzce ile Haber Hakkında Sohbet

Bizim Düzce ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir

error: Uyarı !! Sitemizde veri kopyalama engeli bulunmaktadır !...