Bizim Düzce Gazetesi Tüm Reklam Alanlarında %30 İndirim Sizleri BekliyorDetay
  1. Haberler
  2. Güncel
  3. DÜZCE SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ İÇİN YÜRÜYECEK

DÜZCE SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ İÇİN YÜRÜYECEK

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaynaşlı Gençlik Derneği ve Düzce Bisiklet Kulubü’nün ortaklaşa düzenleyip geleneksel hale getirilen “Sarıkamış Şehitlerini Anma Programı kapsamında, Sarıkamış şehitleri için yürüyüş düzenledi. Kaynaşlı Gençlik Derneği Başkanı Ömer Kadan Düzce Bisiklet Kulubü ile birlikte 90 Bin Sarıkamış Şehidimizi anmak üzere bir yürüyüş düzenledik yürüyüş sonrası Dualarımız ile anma programız için tüm halkımızı programımıza davet ediyoruz dedi.
Kaynaşlı Gençlik Derneği Ömer Kadan program hakkında şu bilgileri verdi.

Başkan Kadan ‘’Düzce Belediyesi önünden sabah 05.00 da Start verilecektir…! Bu yıl hedefimiz gırgın çayırı #Kaynaşlı.3 etablı bir yürüyüş modelimiz olacak. İlk etap Sabah 05.00 de yarı maraton 22 km ikinci etap sabah 10.00 Kaynaşli belediyesi önünden 2,5 km halk yürüyüşü ve son etap tekrar yürüyerek dönmek isteyenler için Ultra severler için Maraton finaliyle 45 km ile Düzce Merkez Şehitliginde sona erecektir…! Katılım sağlamak isteyenlere duyurulur.’’Dedi .

#düzcebisikletçilerkulübü #DüzceKaynaşlıGençlikDerneği

DÜZCE SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ İÇİN YÜRÜYECEK

DÜZCE SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ İÇİN YÜRÜYECEK
DÜZCE SARIKAMIŞ ŞEHİTLERİ İÇİN YÜRÜYECEK
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Akşam Kapanışı 4 Ağustos 2026 akşam Haber Bülteni
Giriş Yap

Bizim Düzce Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Bizim Düzce ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka asistanı

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir

error: Uyarı !! Sitemizde veri kopyalama engeli bulunmaktadır !...