2026 Düzce İmsakiyesi
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • İftara kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. Güncel
  3. Gündem
  4. Dağıstanlı’dan Açıklama: “Yanlış Zamanda Yanlış Yerdeydi”

Dağıstanlı’dan Açıklama: “Yanlış Zamanda Yanlış Yerdeydi”

featured
service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı, partisinin Gençlik Kolları Başkanı Emincan Pehlivan’ın gözaltına alınıp Savcılık ifadesinin ardından serbest bırakılması üzerine yazılı bir açıklama yaptı. Dağıstanlı, Pehlivan’ın “yanlış zamanda yanlış yerde bulunmuş olması” nedeniyle soruşturma süresince görevine ara verdiğini duyurdu.

Düzce siyaset gündemine oturan bir gelişmeyle ilgili olarak Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Düzce İl Başkanı Özcan Dağıstanlı, partisinin Gençlik Kolları Başkanı Emincan Pehlivan hakkında önemli bir açıklama yayınladı. Dağıstanlı, Düzceli vatandaşlara sevgi ve saygılarını sunarak başladığı açıklamasında, yaşanan olaya açıklık getirdi.

Gözaltı ve Serbest Bırakılma Süreci

Dağıstanlı, Gençlik Kolları Başkanı Emincan Pehlivan’ın dün akşam saatlerinde kolluk kuvvetlerince ifade vermek üzere alındığını ve Savcılık huzurunda verdiği ifadenin ardından serbest bırakıldığını belirtti. Soruşturmanın selameti açısından daha fazla açıklama yapmaktan kaçınacağını ifade eden Dağıstanlı, olayın bir “talihsizlik” olduğunu vurguladı.

Dağıstanlı'dan Açıklama: "Yanlış Zamanda Yanlış Yerdeydi"
Dağıstanlı'dan Açıklama: "Yanlış Zamanda Yanlış Yerdeydi"

“Fakat İl Gençlik Kolları Başkanımızın yaşadığı talihsizlik, yanlış zamanda yanlış yerde bulunmuş olmasıdır. Bu durum soruşturma sonucunda da açıkça ortaya çıkacaktır,” dedi.

Görevine Ara Verildi: Pehlivan Fiilen Görevden Alındı

Dağıstanlı, sürecin sağlıklı bir şekilde tamamlanabilmesi ve partinin zarar görmemesi adına önemli bir karar aldıklarını da duyurdu. Açıklamada yer alan, “Bu süreç tamamlanıncaya kadar partimize ve şahsına zarar gelmemesi adına Sayın Emincan Pehlivan, Gençlik Kolları Başkanlığı görevine ara vermiştir,” ifadeleriyle CHP Düzce Gençlik Kolları Başkanı Emincan Pehlivan’ın fiilen görevden alındığı anlaşıldı.

Basın Mensuplarına Tepki ve Hukuki Süreç Uyarısı

Açıklamasında bazı basın yayın organlarına da sert tepki gösteren Dağıstanlı, “Bağımsızlığını kaybetmiş bazı basın mensuplarının yaptığı, gazetecilikle ilgisi olmayan safsatalara da değinmeden geçemeyeceğim,” dedi. Kendisi ve Gençlik Kolları Başkanı hakkında yapılan haberleri “asılsız ve iftira niteliğinde” olarak nitelendiren Dağıstanlı, bu haberler hakkında gerekli hukuki işlemlerin başlatılacağını duyurdu.

Dağıstanlı’dan Açıklama: “Yanlış Zamanda Yanlış Yerdeydi”
+ - 0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Öğle Güncellemesi 19 Şubat 2026 öğle Haber Bülteni
Giriş Yap

Bizim Düzce Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Bizim Düzce ile Haber Hakkında Sohbet

Bizim Düzce ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir