1. Haberler
  2. Güncel
  3. ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ ARA TATİLİN ADRESİ OLDU

ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ ARA TATİLİN ADRESİ OLDU

Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Düzce Belediyesi Çocuk Üniversitesine 300 öğrenci atölye etkinliklerinde buluştu.
Düzce Belediyesi Çocuk Üniversitesi, 2022-2023 eğitim öğretim yılının ilk ara tatilinde oluşturulan etkinlik atölyelerini öğrencilerle buluşturdu. 14-18 Kasım tarihleri arasında 8 branşta 300 öğrenci ücretsiz etkinliklerle keyifli ve öğretici zaman geçirdi.Düzce Belediyesi Çocuk Üniversitesi, 14-18 Kasım tarihleri arasındaki ara tatili çocuklar için verimli hale getirmek maksadıyla çeşitli etkinlikler düzenledi. 8 branşta açılan etkinlik atölyeleri kapsamında eğitimlerin verildiği çocuk üniversitesine başvuran 300 öğrenci tatil süresince hem eğitim aldı hem de eğlenceli vakit geçirdi.
Açılan baskı resim atölyesi, Zumba Kids atölyesi, Slime Atölyesi, Kalemliğimi Tasarlıyorum, Blok Kodlama, Jimnastik, Zeka Oyunları ve Ritim atölyesinde eğitim gören, elde ettikleri birikimleri birbirleri ile paylaşan ve verimli bir ara tatil geçiren öğrenciler, sinema etkinlikleriyle de eğitimlerin yorgunluğunu keyifli dakikalar geçirerek attı.

ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ ARA TATİLİN ADRESİ OLDU
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Öğle Güncellemesi 19 Şubat 2026 öğle Haber Bülteni
Giriş Yap

Bizim Düzce Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizim Düzce ile Haber Hakkında Sohbet

Bizim Düzce ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir

error: Uyarı !! Sitemizde veri kopyalama engeli bulunmaktadır !...