Yolda Kalan Vatandaşa İl Jandarma Komutanlığından Yardım Eli;
23 Ocak 2024 günü saat 01:45 sıralarında Düzce İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Trafik Jandarması ekipleri, Akçakoca ilçesi D 655-01 Devlet Karayolu üzerinde seyir trafik kontrolü görevi icra etmekteydi. Görev esnasında, Akçakoca istikametinin 6+400. kilometresinde bir aracın lastiğinin patladığını fark ettiler. Araç sürücüsü, bijon anahtarının kırıldığını belirterek lastik değişimi yapamadığını ifade etti.
06 JH 009 plakalı aracın sürücüsü, yardıma muhtaç durumda Trafik Jandarması ekipleri’nden destek talebinde bulundu. Ekipler, durum değerlendirmesi yaptıktan sonra lastik değişim işlemini hızla ve etkin bir şekilde gerçekleştirdiler. Kısa sürede tamamlanan lastik değişimi sayesinde sürücü, güvenli bir şekilde yoluna devam edebildi.
Düzce İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların güvenliğini sağlamak adına 24 saat esasına göre görev yapmaya devam etmektedir. Her türlü acil durumda vatandaşların yanında olmayı görev edinmiş olan Trafik Jandarması Timleri, bu olayda da hızlı ve etkin bir müdahale ile sürücünün mağduriyetini gidermiştir.
Olayın ardından yapılan açıklamada, vatandaşların trafikte karşılaşabileceği her türlü acil durumda jandarma ekiplerine başvurmaktan çekinmemeleri gerektiği vurgulandı. Trafik güvenliğini sağlamak ve vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak için çalışan jandarma ekipleri, bu tür durumlarda hızlıca müdahalede bulunmaya devam edeceklerini belirttiler.
Düzce İl Jandarma Komutanlığı, görev başındaki personelin özverili çalışmaları ve vatandaşlara verdikleri destekle örnek bir kamu hizmeti sunmaya devam ediyor. Bu tür olaylarda jandarma ekiplerinin gösterdiği hassasiyet ve hızlı müdahale, vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.






