1. Haberler
  2. Gündem
  3. BAKAN YERLİKAYA ”SURİYE UYRUKLU ZANLI YAKALANDI”.

BAKAN YERLİKAYA ”SURİYE UYRUKLU ZANLI YAKALANDI”.

featured
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri, Melikgazi Eskişehir Bağları bölgesinde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Suriye uyruklu bir şahsın 5 yaşındaki bir kız çocuğuna tacizde bulunduğu iddiası üzerine gerginlikler yaşandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, zanlının yakalandığını ve konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Bakan Yerlikaya, açıklamasında, “Taciz iddiaları üzerine hızlı bir şekilde hareket eden emniyet güçlerimiz, olayın faili olduğu iddia edilen Suriye uyruklu şahsı gözaltına almıştır. Adli süreç hızla başlatılmıştır ve yargı önünde hesap verecektir. Hiçbir suç cezasız kalmayacaktır” ifadelerini kullandı.

Olay sonrası bölgede gerginlikler yaşanırken, güvenlik güçleri geniş güvenlik önlemleri alarak olayların daha fazla büyümesini engelledi​.

İçişleri Bakanı Yerlikaya şöyle devam etti.

Dün akşam saatlerinde Kayseri, Melikgazi Eskişehir Bağları bölgesinde Suriye uyruklu I.A adlı şahıs, akrabası olan Suriyeli bir kız çocuğunu taciz etmesi üzerine, çevredeki vatandaşlar tarafından yakalanarak güvenlik güçlerine teslim edilmiştir. Konuyla ilgili derhal soruşturma başlatılmıştır.

BAKAN YERLİKAYA ''SURİYE UYRUKLU ZANLI YAKALANDI''.
BAKAN YERLİKAYA ''SURİYE UYRUKLU ZANLI YAKALANDI''.

Ancak daha sonra vatandaşlarımız bu bölgede toplanmış, insani değerlerimize yakışmayan bir tavırla yasa dışı hareket ederek Suriye uyruklu şahıslara ait ev, iş yeri ve araçlara zarar vermiştir.

Söz konusu eylemlere güvenlik güçlerimizin müdahalesi esnasında 67 şahıs gözaltına alınmıştır. Toplanan kalabalık saat 02.00’dan sonra dağılmıştır.

Türkiye bir hukuk devletidir. Güvenlik güçlerimiz tüm suç ve suçlularla mücadelesini dün olduğu gibi bugün de sürdürmektedir. Yüce Türk Adaleti, suçlulara hak ettikleri cezaları vermektedir.

Halkımızın kamu düzenini, güvenliğini ve insan haklarını gözetmeden çevreye zarar vermesi kabul edilemez.

İnancımızda, medeniyet değerlerimizde, Aziz Milletimizin sicilinde olmayan yabancı düşmanlığına müsaade edemeyiz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

BAKAN YERLİKAYA ”SURİYE UYRUKLU ZANLI YAKALANDI”.
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Öğle Güncellemesi 19 Şubat 2026 öğle Haber Bülteni
Giriş Yap

Bizim Düzce Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizim Düzce ile Haber Hakkında Sohbet

Bizim Düzce ile Haber Hakkında Sohbet

Yapay zeka yanlış bilgi üretebilir

error: Uyarı !! Sitemizde veri kopyalama engeli bulunmaktadır !...